DocuBiebSchool - helppagina's

A-Basis-ICT B-Tekstverwerken C-Powerpoint D-Internet E-Studiehulp

Als je even niet meer weet hoe het moet.

De helppagina's starten steeds in een nieuw venster. Daardoor kun je heel eenvoudig schakelen tussen deze helpinformatie en de studiewizard. Dat doe je door op de knoppen op de startbalk onder in het scherm te klikken of door de toets Alt vast te houden en dan op de Tab toets te drukken totdat je weer in het juiste scherm bent. Denk erom de tab-toets niet vast blijven houden, maar kies uit de pictogrammen die je te zien krijgt door de alt los te laten.

helppagina's bij de DocuBiebSchool studie wizard (last update 20020916)
neem voor aanvullingen en fouten contact op met tmkuperus@pcbs-librije.nl